Jaloezie is een mengvorm van verdriet, woede en vrees.

Jaloers zijn is een vervelende eigenschap. Dikwijls gaan zo een mensen andere pesten in plaats van hun eigen emoties eens aan te pakken > OOk is er veel verslavingsgedrag zoals teveel drugs ,teveel alcohol, sexverslaving en gamen.

Ik weet dit op te lossen door Homeopathische druppels. De verwerking is voooral tijdens het dromen. Daarom is het belangrijk een goede nachtrust te hebben. Ik heb zelf slaapstoornissen gehadt door het pestgedrag bij mij thuis. Ga weg bij vergiftigde relaties en verder heb ik dat met rustgevende planten aangepakt.

Heel belangrijk is ook de moed en het vergeven van al wat je is aangedaan.

Ik hoop dat de evolutie in het watermanstijdperk zich goed gedijt door weer samenkomsten in religieuze samenkomsten en samenwerken in goedbetaalde bedrijven. De orde kan dan weer komen.

Ook de leefomgeving moet weer in balans. Ik denk aan meer plaats voor natuurlijke landbouw en meer natuur zodat het water en de lucht weer properder worden. Wij moeten geen rioolwater drinken omdat we er ziek van worden. De bdrijven moeten hun verantwoordlijkheid nemen van geen vergif in het water te lozen.

Een goede gezondheidszorg is belangrijk voor de kwaliteit van de samenleving en de productiviteit in ondernemingen.

Natuurgeneeskunde heeft geen bijwerkingen .

Leave a Comment